home
 Home

Demonstratietweekamp

Vragen & antwoorden

De match Luteijn-Donner
Over de auteurs

  • Yge Visser is internationaal meester, professioneel schaker en schaaktrainer. In opdracht van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond verzorgt hij cursussen voor de top van de Nederlandse schaakjeugd en biedt hij persoonlijke begeleiding aan een aantal talentvolle jeugdspelers.
  • Karel van der Weide is internationaal meester, professioneel schaker en redactioneel medewerker van verschillende schaaktijdschriften zoals Schaakmagazine en New In Chess.
  • Dr. Eric-Jan Wagenmakers is wetenschappelijk medewerker mathematische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Als speler van Philidor Leeuwarden behoorde hij jarenlang tot de amateurtop van Nederland. Dr. Eric-Jan Wagenmakers is wetenschappelijk medewerker mathematische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Samen met prof. dr. Han van der Maas ontwikkelde hij de Amsterdam Chess Test (ACT), een test waarmee schaakvaardigheden gemeten kunnen worden. Als speler van Philidor Leeuwarden behoorde hij jarenlang tot de amateurtop van Nederland.
  • Theo de Hair is directeur van de sector Products bij management- en IT-adviesorganisatie Cap Gemini Ernst & Young. Schaakliefhebber.
  • Drs. Paul Duchateau studeerde communicatiewetenschap en is werkzaam als vertaler. Als lid van de Computerschaakvereniging Nederland volgt hij al jaren de ontwikkelingen op het gebied van computerschaak.

Met dank aan Bas van der Lijn en Johan Mostertman
Over de auteurs

Links

Contact